Naarmate het ouderdomsproces vordert, verliezen de lippen volume. De lippen worden dan dunner en smaller en vallen meer naar binnen.

Waardoor een strenge en harde uitstraling ontstaat. Ook kunt u van nature dunne of smalle lippen hebben. Lippen kunnen worden opgevuld met een filler (hyaluronzuur) voor vollere lippen. Iets met natuurlijk resultaat. De hoeveelheid filler die wij gebruiken is afhankelijk van uw wensen en wat de arts u adviseert.

Door de ontwikkelingen van afgelopen jaren, hebben de fillers een gladde en soepele structuur, waardoor het resultaat zeer natuurlijk aanvoelt.

IMG 8973 lippen 300px

Lipstick- en Rokerlijntjes
Ook het storende effect van ‘lipstick- of rokerslijntjes’ boven de lip kunnen prima behandeld worden met een filler (Hyaluronzuur).

Werkwijze - Fillers

Na het gratis en vrijblijvende intake gesprek, geeft de arts aan wat reële verwachtingen en mogelijke alternatieven zijn. Hierna zal er een behandelplan worden opgesteld.

Is het behandelplan naar wens, dan tekent u een behandelovereenkomst met uw arts. Hiermee bevestigt u dat u goed geïnformeerd bent over het product en de behandeling en dat u de arts toestemming geeft tot een behandeling.

Vervolgens zal de arts foto’s van u maken om voor en na foto’s te kunnen documenteren en kan de behandeling beginnen. Vooraf aan de behandeling is het mogelijk de lippen lokaal te verdoven met een gel.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering.

Veel gestelde vragen - Etermis (Lippen)

 • Ben ik geschikt voor een behandeling met Fillers? +

  Voor de behandeling zullen wij een intake formulier met u door nemen om te kijken of u geschikt bent voor de behandeling. Bepaalde medicatie, ziekte (koortslip/herpes infectie bij een lip behandeling) en zwangerschap gaan niet samen met fillers.
 • Is een behandeling met Fillers pijnlijk? +

  Met een zeer dunne naald wordt de filler in de huid geïnjecteerd. Omdat de filler een verdovingsmiddel (Lidocaine) bevat, zult u geen pijn van de ingreep ervaren. Een enkele keer ervaart u toch een branderig gevoel dat ook weer direct afneemt.
 • Kan de behandeling herhaald worden? +

  De behandeling kan herhaald worden aangezien hyaluronzuur op geheel natuurlijke wijze wordt afgebroken waarna de behandeling probleemloos herhaald kan worden.
 • Is het resultaat van een filler behandeling direct zichtbaar? +

  Direct na de behandeling zien de lippen er extra gezwollen uit. Het definitieve resultaat is na ongeveer twee weken zichtbaar. Om een optimaal resultaat te behalen, kan het soms nodig zijn de behandeling te herhalen. Dit bespreken wij met u tijdens het consult. Om zolang mogelijk van het effect te genieten komen de meeste mensen jaarlijks naar de kliniek terug voor een onderhoudsbeurt.
 • Hoe lang blijft het effect van behandeling met een Belotero en Etermis filler? +

  Het resultaat van de filler is direct na de behandeling zichtbaar en houdt gemiddeld 9-18 maanden aan afhankelijk van o.a. de locatie van injectie, product, levensstijl en huidconditie. Uiteindelijk wordt het hyaluronzuur weer door het lichaam afgebroken.
 • Hebben Belotero fillers bijwerkingen +

  Er zijn weinig complicaties te verwachten bij fillers op basis van hyaluronzuur. U kunt na de behandeling wat roodheid, blauwe plekjes, zwelling of jeuk krijgen. Dit trekt meestal binnen enkele uren tot dagen weg.
  Wij adviseren om;
  • De eerste week geen blootstelling aan zon, geen zonnebank en geen sauna gebruik

  • Thuis het gebied een half uur te koelen met een coldpack om verdere zwelling te voorkomen

  Alhoewel u na de behandeling met fillers uw dagelijkse bezigheden weer gewoon oppakken, adviseren wij enige vorm van rust te plannen direct na de behandeling.

 • 1

Toepassing & Prijzen - Lippen Fillers

Met Etermis behandelen wij het volume van de Lippen.

Behandeling 0.5 ml 200
Behandeling 1.0 ml 250

Met Belotero behandelen wij de liprand en lipstick- of rokerslijntjes.

Behandeling 0.5 ml 225
Behandeling 1.0 ml 325