Deze lijnen(rimpels) lopen van de mondhoeken naar de onderkaak/kin.

Diepe marionetlijnen onder de mondhoeken kunnen een droevige, chagrijnige uitdrukking geven.

Door deze plooien op te vullen met een filler (Hyaluronzuur) krijgt u een frisse en vriendelijke blik.

Werkwijze - Fillers

Na het gratis en vrijblijvende intake gesprek, geeft de arts aan wat reële verwachtingen en mogelijke alternatieven zijn. Hierna zal er een behandelplan worden opgesteld.

Is het behandelplan naar wens, dan tekent u een behandelovereenkomst met uw arts. Hiermee bevestigt u dat u goed geïnformeerd bent over het product en de behandeling en dat u de arts toestemming geeft tot een behandeling.

Vervolgens zal de arts foto’s van u maken om voor en na foto’s te kunnen documenteren en kan de behandeling beginnen.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering.

Veel gestelde vragen - Belotero (Fillers)

 • Ben ik geschikt voor een behandeling met Fillers? +

  Voor de behandeling zullen wij een intake formulier met u door nemen om te kijken of u geschikt bent voor de behandeling. Bepaalde medicatie, ziekte (koortslip/herpes infectie bij een lip behandeling) en zwangerschap gaan niet samen met fillers.
 • Is een behandeling met Fillers pijnlijk? +

  Met een zeer dunne naald wordt de filler in de huid geïnjecteerd. Omdat de filler een verdovingsmiddel (Lidocaine) bevat, zult u geen pijn van de ingreep ervaren. Een enkele keer ervaart u toch een branderig gevoel dat ook weer direct afneemt.
 • Kan de behandeling herhaald worden? +

  De behandeling kan herhaald worden aangezien hyaluronzuur op geheel natuurlijke wijze wordt afgebroken waarna de behandeling probleemloos herhaald kan worden.
 • Is het resultaat van een filler behandeling direct zichtbaar? +

  Het resultaat is direct zichtbaar. Echter nadat eventuele zwelling is geslonken ziet u het definitieve resultaat. Om een optimaal resultaat te behalen, kan het soms nodig zijn de behandeling te herhalen. Dit bespreken wij met u tijdens het consult. Om zolang mogelijk van het effect te genieten komen de meeste mensen jaarlijks naar de kliniek terug voor een onderhoudsbeurt.
 • Hoe lang blijft het effect van behandeling met een Belotero en Etermis filler? +

  Het resultaat van de filler is direct na de behandeling zichtbaar en houdt gemiddeld 9-18 maanden aan afhankelijk van o.a. de locatie van injectie, product, levensstijl en huidconditie. Uiteindelijk wordt het hyaluronzuur weer door het lichaam afgebroken.
 • Hebben Belotero fillers bijwerkingen +

  Er zijn weinig complicaties te verwachten bij fillers op basis van hyaluronzuur. U kunt na de behandeling wat roodheid, blauwe plekjes, zwelling of jeuk krijgen. Dit trekt meestal binnen enkele uren tot dagen weg.
  Wij adviseren om;
  • De eerste week geen blootstelling aan zon, geen zonnebank en geen sauna gebruik

  • Thuis het gebied een half uur te koelen met een coldpack om verdere zwelling te voorkomen

  Alhoewel u na de behandeling met fillers uw dagelijkse bezigheden weer gewoon oppakken, adviseren wij enige vorm van rust te plannen direct na de behandeling.

 • 1

Toepassing & Prijzen - Belotero (Fillers)

Met Belotero behandelen wij de volgende zones:

 • Marionetlijn
 • Neuslippenplooi
 • Jukbeenderen/Wangen
Behandeling   Prijs
0,5 ml 225
1,0 ml 325
2,0 ml 615