Drs. Inger van Tilburg studeerde Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie Geneeskunde richtte zij zich vooral op dermatologie en plastische chirurgie. Dit leidde tot een reeks activiteiten op het gebied van dermatologie en plastische chirurgie. Aansluitend heeft zij wetenschappelijke onderzoek gedaan in het AMC naar dermatologische therapieen en zij verricht nog steeds psychodermatologisch onderzoek.

Vanwege haar passie voor cosmetiek en het raakvlak met haar hobby’s (o.a.grafisch vormgeven) heeft zij zich steeds verder in deze richting gespecialiseerd. Na in meerdere klinieken ervaring opgedaan te hebben heeft zij Ingeresthetics opgericht. Tevens volgt zij ontwikkelingen op het gebied van cosmetiek op de voet en bezoekt zij regelmatig masterclasses en congressen.

Tijdens een consult bespreekt zij uitvoerig uw wensen. Tijd en aandacht voor de patiënt is voor haar van groot belang om uiteindelijk tot een eerlijk en effectief behandelplan te komen. Dit is iets wat zij in andere klinieken miste. Zij werkt alleen met veilige, goedgekeurde en afbreekbare middelen. Er is bewust gekozen voor een kleine opzet van de kliniek. Zodat de drempel laag is om een afspraak te maken, er een gemoedelijke sfeer is en voldoende tijd voor de patiënt.


Dokter Inger van Tilburg is BIG geregistreerd onder nummer: 39920662001 en lid van de NVPD.

Drs Inger van Tilburg
BIG geregistreerd

Dokter Inger van Tilburg is BIG geregistreerd onder nummer: 39920662001

NVPD geregistreerd

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychodermatologie (NVPD)