Belotero en Etermis fillers van de firma Merz.

Fillers zijn simpel gezegd “vullers” en worden gebruikt om rimpels ‘op te vullen’ of om gebieden waar u volume mist aan te vullen.

Hyaluronzuur is een natuurlijke bouwsteen van de huid die vocht kan binden. Met het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af. Een hyaluronzuur filler vult de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid aan, waardoor het vermogen om vocht vast te houden toeneemt. Hierdoor oogt de huid frisser, gezonder en strakker.

Belotero
Bij IngerEsthetics maken wij gebruik van Belotero en Etermis fillers van de firma Merz. Belotero is een tijdelijke maar langdurige filler (hyaluronzuur). Belotero is uitermate geschikt voor de correctie van fijne tot diepe rimpels en voor het herstel van volume in het gezicht.

VARIANTEN:

Belotero Soft:
Voor de correctie van fijne lijntjes in het gezicht.

Belotero Balance:
Voor de matig tot normale rimpels in het gezicht.

Belotero Intense:
Voor het vullen van de lippen en diepe lijnen in het gezicht.

Belotero Volume:
Voor het herstellen van volume en contouren van het gezicht.

Etermis 3 (voorheen glytone 3):
Voor het vullen van de lippen.

merz balotero 600px

etermis 3

UW VEILIGHEID:
Wij werken uitsluitend met niet-permanente fillers op basis van lichaamseigen stoffen zoals hyaluronzuur. Het voordeel van een lichaamseigen stof is dat het risico op mogelijke overgevoeligheidsreacties zeer klein is en resultaten tijdelijk zijn. Belotero fillers zijn een FDA goedgekeurd product.

Met Fillers behandelen wij: